twin4.gif (4758 bytes)

Twinlab Skin Fitnes
Novi patentirani in izboljšani komplet izdelkov za nego kože

Trije koraki do mladostne kože

TWINLABova znanstveno zasnovana lepotna sestava hranil deluje od zunaj in znotraj. Kombinacija vitaminov in mineralov deluje zelo učinkovito; sestavine TWINLAB SKIN FITNESSa podpirajo naravne obnovitvene sposobnosti kože in ji povrnejo mladostni videz. Skupaj delujejo in učinkovito odpravljajo manjše črtice in gubice v samo 14 dneh.

Delovanje

KAPSULE: Vsebujejo veliko količino vitaminov A, C, in E ter selen, cink in beta carotene. Ti antioxidanti preprečujejo delovanje prostih radikalov in s tem prezgodno staranje kože.

DNEVNI PRIPRAVEK (ampule): Vsebuje vitamin C v svoji najbolj stabilni, biološko aktivni in za kozmetične namene najbolj koristni obliki. Skupaj z drugimi sestavinami varuje kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja in ji povrne svež, mladosten in sjajen videz.

NOČNI PRIPRAVEK (ampule): Vsebuje retinol v patentirani, stabilni obliki, ki s časovno upočasnjenim sproščanjem zmanjšuje iritacije kože. Retinol izboljšuje prožnost kože ter aktivira naravni obnovitveni proces v njej. Manjše črte in gubice se zgladijo v samo 14 dneh.

Uporaba

KAPSULE: Kot prehrambeni dodatek vzemite eno kapsulo dnevno.

DNEVNI PRIPRAVEK (ampule): Odprite ampulo in nanesite vsebino na očiščeno kožo obraza. Izpustite predel okrog oči.

NOČNI PRIPRAVEK (ampule): Enak postopek kot zjutraj, izpustite kožo okrog oči.

Teorija - prva stran
Email: info@medicaartis.si

Najbolje vidno z Netscape Navigatorjem ali z Internet Explorerjem, kodna stran: Windows 1250
Spletna postavitev: © RIS 1997