twin4.gif (4758 bytes)

OcuGuard Plus Lutein capsules
TWINLAB-ova linija izdelkov za oči
Vsi vemo, da so periodični pregledi oči pri specialistih nujni za ohranitev zdravih oči, še posebej velja to za starejše osebe. Tudi zdrava in uravnovešena prehrana pripomore k zdravim očem in zdravju nasploh. Lahko pa storite še več za vaše oči.

TWINLAB-ova linija izdelkov za oči je inovativna na tem področju in najkvalitetnejša, tako kot tudi ostali izdelki TWINLAB!

OCUGUARD PLUS je najkompletnejši vitaminski in antioksidantski izdelek za oči, ki je bil kdajkoli narejen. Vsaka kapsula vsebuj e posebno kombinacij o mikrohranil, ki jih potrebuje oko (beta-karoten, vitamin C, E, cink, selen, rutin, N-Acetyl cisteine, quercetin in druga hranila). To so hranila, ki jih ne dobimo v zadostnih količinah z vsakdanjo prehrano, so pa nujno potrebna za pravilno prehranjevanje oči.

Poleg tega pa OcuGuard Plus vsebuje tudi posebno hranilo - LUTEIN. Lutein je karotenoid, ki se nahaja v sadju in zelenjavi. Poleg tega je zelo močan antioksidant. Največja koncentracija luteina se nahaja v očesni mrežnici. Raziskave so pokazale, da lutein skupaj z drugimi antioksidanti, ki se nahajajo v OcuGuardu Plus, lahko služij o kot vaša "notranja sončna očala", ki pomagajo odbijati modro svetlobo. Le ta je glavni vzrok za poškodbe oči povzročene z močno svetlobo.

Strokovnjaki na področju oči posvečajo trenutno največ pozornosti prav luteinu. Lutein, ki se nahaja v TWINLAB-ovih izdelkih, je najvišje kvalitete in naravnega izvora - pridobljen iz koncentrata spinače.

Vse sestavine v OcuGuardu Plus so suhe, stabilne in najkvalitetnejše, brez dodanih sladkorjev, soli in konzervansov. Lahko jih uporabljajo tudi osebe, ki imajo probleme z alergijami.

OCUGUARD PLUS oziroma LUTEIN priporočamo vsem starejšim osebam in vsem, ki imajo probleme z očmi oziroma vidom.

Teorija - prva stran
Email: info@medicaartis.si

Najbolje vidno z Netscape Navigatorjem ali z Internet Explorerjem, kodna stran: Windows 1250
Spletna postavitev: © RIS 1997