twin4.gif (4758 bytes)

MA Hydra
Zakaj MY Hydra?

MA Hydra je napitek narejen za čimhitrejšo absorbcijo tekočine, maksimalno rehidracijo in dvig energije v mišicah!
Med vadbo je izguba tekočine večja, zato pride do dehidracije. Čeprav so bili dolgo časa mnenja, da je voda "standard" za rehidracijo, so ugotovili, da majhni odmerki ogljikovih hidratov in natrija izboljšajo zmožnost rehidracije z vodo.

Preveč ogljikovih hidratov upočasni praznjenje želodca in povzroča želodčne težave. Premalo ogljikovih hidratov pa ne pomaga pri rehidraciji kot tudi ne pri polnjenju energijskih zalog. Optimalno nadomestilo za tekočino, tudi pri daljših treningih je pripravek, ki vsebuje 7% ogljikovih hidratov. Pri znanstvenem poskusu so športniki, ki so zaužili 7% ogljikovih hidratov imeli večji volumen plazme in višji nivo glukoze v krvi.

Pomembna pa je tudi sestava ogljikovih hidratov. Napitek mora biti sestavljen primarno iz polimera glukoze ( približno 5% ) in manjšega odmerka fruktoze ( okoli 2% ). Ugotovili so, da je ta kombinacija najbolj primerna za pospešeno delovanje, pospešeno absorbacijo vode in sladkorja (za zapolnitev mišičnih in jetrnih zalog glikogena).

MA Hydra vsebuje tudi B vitamine za boljši metabolizem ogljikovih hidratov in energije ter vitamin C.

Ma Hydra je odličnega okusa in ne povzroča želodčnih in črevesnih neugodnosti tudi če jo konzumiramo v večjih količinah.

Način uporabe: 1L vode primešajte 70g izdelka ter zaužijte. Ma Hydro lahko pijete pred, med in po obremenitvi.

MA Hydra vsebuje: 57,5gr ogljikovih hidratov (v 70g izdelka).
Ma Hydro lahko dobite v 3 okusih: limona, pomaranča in grenivka.

Email: info@medicaartis.si

Najbolje vidno z Netscape Navigatorjem ali z Internet Explorerjem, kodna stran: Windows 1250
Spletna postavitev: © RIS 1997