Vodilni na področju športne prehrane Medica Artis
Eksluzivni zastopnik za Twinlab v Sloveniji
Tel: 01/432-41-41, fax: 01/439-70-05

http://www.twinlab.com
 

Večina slovenskih vrhunskih športnikov uporablja pri svoji prehrani Twinlabove proizvode. Izkušnje in rezultati, ki so jih dosegli z uporabo teh proizvodov, so jih pripeljali do tega, da brez njihove uporabe ne bi mogli več kvalitetno trenirati in tekmovati.

Medica Artis je že več kot 8 let zastopnik Twinlaba v Sloveniji in je v letu 1997 razširila ponudbo na slovenskem tržišču. Izkušnje iz prakse v preteklih letih pri treniranju vrhunskih atletov, kolesarjev, plavalcev in drugih športnikov prenašamo v prakso z novimi izdelki in nasveti glede prehrane in treninga. Na žalost vrhunski dosežki brez nas niso več mogoči. 

Zaščitni znak firme Medica Artis: Borut Bilač

Medica Artis združuje vrhunske strokovnjake na področju športne prehrane in fizične priprave človekovega organizma. Naša težnja po iskanju vedno novih in novih načinov treniranja in iskanja novih dosežkov na področju treniranja in prehranjevanja vodi do tega, da je Medica Artis vedno vsaj korak pred drugimi pri novih izsledkih v športni tehnologiji. 

Pripravljeni smo nuditi kompletno uslugo na področju priprave vrhunskim in manj vrhunskim športnikom. Hkrati pa prenašamo naše velike izkušnje tudi na druge ljudi, ki so preobremenjeni v svojem delu in življenju: managarje, umetnike in čisto navadne ljudi.

Asortiman naših izdelkov vsebuje izdelke, ki jih uporabljamo celo svoje življenje in nam pripomorejo, da kvalitetnejše živimo, hkrati zavirajo staranje in večajo odpornost organizma.

Andrej Hauptman - bronasti na svetovnem
prvenstvu!

Specialisti smo za hujšanje, pa tudi zredimo vas, če si ravno to želite. Ko enkrat postanete naš partner, postanete za vedno, saj enostavno ne morete več brez nas.

Nudimo tudi brezplačno svetovanje. Svoja vprašanja lahko pošljete na naš elektronski naslov ali pa nam telefonirajte.

Prebrali ste našo začetno informacijo. Upamo, da vam je vzbudila željo, da nas pokličete.

 
 
Zadnja sprememba: 30.6.2004
ŠD Medica Artis:
Milčinskega 2, Ljubljana
Tel.: 01/432-41-41
Fax: 01/439-70-05
Maraton Franja
 

Email: info@medicaartis.si


Najbolje vidno z Netscape Navigatorjem ali z Internet Explorerjem, kodna stran: Windows 1250
Spletna postavitev: © RIS 1997